Opis

Ekologiczny makaron semolinowy razowy wykonany jest z dwóch prostych składników: ekologicznej mąki z pszenicy durum oraz z wody. Makaron idealnie współgra z sosami Alce Nero, dzięki jego kształtowi i chropowatej strukturze perfekcyjnie wchłania sosy.

Skład: Ekologiczna mąka z pszenicy durum z pełnego przemiału, woda.

Certyfikowany produkt wegański i wegetariański. 

Sposób przygotowania: Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1453 kJ / 346 kcal
Tłuszcz - 2,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4 g
Węglowodany - 66 g
w tym cukry - 3,2 g
Błonnik - 7,7 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g

Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

X

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Makaron fusilli (semolinowy razowy) - fusilli integrali BIO - Alce Nero 500g

Cena: 12,45 zł 12.45
ilość +- szt.
dostępny
24 godziny - sprawdź formy dostawy
Producent: Alce Nero
Kod produktu: ALC-PAS-FUS-SEM-500
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium