Opis

 

Makaron La Molisana Fusilloni Superiori od standardowego fusilli (świderki) odróżnia go z całą pewnością wielkość, gdyż to jego powiększona wersja.

Charakteryzuje się krótkim, prostym krojem i spiralnym kształtem. Ma charakterystyczną, chropowatą powierzchnię, co pozwala na bardzo dobrą absorpcję kremowych sosów.

Makarony La Molisana są wytwarzane metodą TRAFILATURA AL BRONZO, tzn. że makaron jest wytłaczany przez matryce z brązu, dzięki czemu struktura makaronu jest porowata, co sprawia, że sos lepiej utrzymuje się na makaronie. Taki sposób wytwarzania makaronu jest najbardziej szlachetny

Czas gotowania: 10 min

 

Wartość energetyczna:

Energia - 1489kJ / 351 kcal

Tłuszcz - 1,0g

Węglowodany - 69g

Błonnik - 3,0g

Białko - 15,0g

Sól - 0,02g

 

Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i ciemnym miejscu

 

X

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Makaron włoski fusilloni superiori z matrycy z brązu - La Molisana 500 g

Cena: 18,26 zł 18.26
ilość +- szt.
duża ilość
24 godziny - sprawdź formy dostawy
Producent: La Molisana
Kod produktu: MOL-PAS-FUS-500

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium