Opis
Trzy sztuki mini Panettone : klasyczne ciasto (mini) z rodzynkami, miękkie ciasto (mini) z kawałkami czekolady, miękkie ciasto (mini) z kawałkami pistacji spakowane w jedno pudełko.
Babki wypieczona na naturalnym 48-godzinnym zakwasie z dodatkiem włoskich jaj z wolnego wybiegu i naturalnymi aromatami.
Całość zapakowana w ręcznie robione pudełko, idealnie uzupełnia świąteczny upominek.
SKŁADNIKI:
• Panettoncino klasyczne: mąka pszenna, rodzynki 16%, cukier, woda, masło, kandyzowana skórka pomarańczy 6% (skórkapomarańczy, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, regulator kwasowości: kwasek cytrynowy), zakwas (pszenny) 6 %, żółtka jajJ od kur z wolnego wybiegu, jajka od kur z wolnego wybiegu, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, syrop glukozowo-fruktozowy, kandyzowane skórki owoców cytrusowych 1% (skórki owoców cytrusowych, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), mleko w proszku, mąka pszenna słodowana, sól, aromaty naturalne.
• Panettoncino z kawałkami czekolady: mąka pszenna, kawałki gorzkiej czekolady 15% (cukier, miazga kakaowa 47%, emulgator: lecytyna słonecznikowa; naturalny aromat waniliowy), woda, cukier, masło, zakwas (pszenny) 7%, jaja od kur z wolnego wybiegu, żółtka jaj od kur z wolnego wybiegu, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; syrop glukozowo-fruktozowy, mleko w proszku, masło kakaowe, mąka pszenna słodowana, sól, aromaty naturalne.
• Panettoncino z kawałkami pistacji: mąka pszenna, kawałki pistacji 15% (cukier, utwardzone tłuszcze roślinne (olej palmowy i słonecznikowy), laktoza, serwatka mleczna, skrobia modyfikowana ziemniaczana, pasta pistacjowa 6%, emulgator: lecytyna sojowa; aromaty, barwnik: chloryfilina), woda, cukier, masło , zakwas (pszenica) 7%, jajka od kur z wolnego wybiegu, żółtka jaj od kur z wolnego wybiegu, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; syrop glukozowo-fruktozowy, mleko w proszku, masło kakaowe, mąka pszenna słodowana, sól, aromaty naturalne.