Opis

Bezglutenowa baza do pizzy neapolitańskiej - prosty, szybki i zawsze smaczny produkt: do przybrania lub nadziewania według własnego uznania.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Piekarnik nagrzewać do 180°C przez 7 minut. Dopraw bazę do pizzy według własnych upodobań, piecz przez 10 minut w temperaturze 230°C w rozgrzanym piekarniku. Czas przygotowywania może się różnić w zależności od piekarnika i składników.

SKŁADNIKI: Woda, mieszanka mąk (skrobia kukurydziana 47%, mąka ryżowa 32%, mąka gryczana 7%, włókna roślinne: cytrynowa i ziemniaczana, mąka z teffu 7%), drożdże piwowarskie, cukier, sól, oliwa z oliwek extra virgin 1%, substancja konserwująca: sorbinian potasu, substancje zagęszczające: hydroksypropylometyloceluloza, substancje spulchniające: glukon delta
lakton.

SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 2 dni. 

ZAWARTOŚĆ ODŻYWCZA - ŚREDNIA WARTOŚĆ NA 100 g:
Energia 864 kJ/ 204 kcal; Tłuszcze 0,4 g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe nasycone 0 g; Węglowodany 46 g, w tym cukry 0,5 g; Błonnik 4,8 g; Białko 1,7 g; Sól 1,2 g.

Opinie o produkcie (0)

Spód do pizzy bezglutenowy alla napoletana Acquafarina 180 g

Cena: 23,95 zł 23.95
ilość +- szt.
wkrótce dostępny
Producent: Acquafarina
Kod produktu: ACQ-PIZ-BEZ-180
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium