Przechwytywanie.PNG

Opis

Miękkie i lekkie ciasto bez rodzynek i kandyzowanych owoców ze świeżym włoskim mlekiem, jajkami od kur z wolnego wybiegu, oblane pysznym, ręcznie robionym lukrem, z dodatkiem całych migdałów i cukru pudru. 

Babka jest zapakowana ręcznie w ekskluzywny papier.

 

Najlepiej spożyć do: 31.07.2023

 

Składniki: mąka pszenna, cukier, świeże jajka z kur z wolnego wybiegu 18,8%, masło 11,7%, glazura (cukier, mączka ryżowa, olej arachidowy, mąka pszenna, białko jaj w proszku kur z wolnego wybiegu 2,5%), cukier puder 6,7%, drożdże naturalne, migdały 2,7%, emulgatory: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, pasteryzowane świeże mleko 1,6%, sól, naturalne aromaty.

 

ŚREDNIE WARTOŚCI ODŻYWCZE dla 100 g

Energia : 1748 kJ / 417 kcal
Tłuszcz : 18 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,8 g

Węglowodany : 55 g - w tym cukry 32 g

Białko : 8 g
Sól : 0,53 g

X

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Włoska babka wielkanocna Colomba Senza Canditi - Balocco 1kg

Cena: 109,98 zł 109.98
ilość +- szt.
duża ilość
24 godziny - sprawdź formy dostawy
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium