
Opis
Miękkie i lekkie ciasto bez rodzynek i kandyzowanych owoców ze świeżym włoskim mlekiem, jajkami od kur z wolnego wybiegu, oblane pysznym, ręcznie robionym lukrem, z dodatkiem całych migdałów i cukru pudru.
Babka jest zapakowana ręcznie w ekskluzywny papier.
Najlepiej spożyć do: 31.07.2023
Składniki: mąka pszenna, cukier, świeże jajka z kur z wolnego wybiegu 18,8%, masło 11,7%, glazura (cukier, mączka ryżowa, olej arachidowy, mąka pszenna, białko jaj w proszku kur z wolnego wybiegu 2,5%), cukier puder 6,7%, drożdże naturalne, migdały 2,7%, emulgatory: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, pasteryzowane świeże mleko 1,6%, sól, naturalne aromaty.
ŚREDNIE WARTOŚCI ODŻYWCZE dla 100 g
Energia : 1748 kJ / 417 kcal
Tłuszcz : 18 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,8 g
Węglowodany : 55 g - w tym cukry 32 g
Białko : 8 g
Sól : 0,53 g