
Opis
Babka Colomba Mandorlata Balocco z włoską polewą z orzechów laskowych to ciasto bogate w rodzynki, pachnące sycylijską kandyzowaną skórką pomarańczy i szlachetnym cytrynowym cukrem pudrem, pokryte ekskluzywną włoską polewą z orzechów laskowych wykonaną ręcznie według oryginalnej receptury wyłącznie z całych włoskich orzechów laskowych.
Wytwarzane z jaj od kur z wolnego wybiegu i tylko z drożdży macierzystych, robione z wielką starannością, co gwarantuje miękkość, niepowtarzalny zapach i smak.
Babka jest zapakowana ręcznie w ekskluzywny papier.
Najlepiej spożyć do: 31.07.2023
Składniki: mąka pszenna, glazura z orzechami laskowymi 12,3% (cukier, mąka ryżowa, orzechy laskowe 7,3%, olej słonecznikowy, białko jaja od kur z wolnego wybiegu w proszku, mąka pszenna, aromaty), kandyzowana skórka pomarańczy i cytryny 12%, masło, cukier, drożdże naturalne 7,7% (mąka pszenna, woda), świeże żółtka jaj od kur z wolnego wybiegu 7%, ziarna cukru 6,4%, sułtanki 3,5%, migdały 2,6%, syrop z cukru inwertowanego, pasteryzowane świeże mleko 1,7%, emulgatory: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, sól, naturalne aromaty.
ŚREDNIE WARTOŚCI ODŻYWCZE dla 100 g
Energia : 1602 kJ / 381 kcal
Tłuszcz : 14 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,1 g
Węglowodany : 56 g - w tym cukry 33 g
Białko : 6,7 g
Sól : 0,39 g