Opis
Świeży aromat Limonce w delikatnym kremie z likierem, dla niesamowitego smaku, który oferuje wszystkie dobrodziejstwa słońca.
Colomba to babka, wymyślona przez włoskiego cukiernika na początku XX wieku. Zmodyfikował on tradycyjną babkę Panettone i tak powstał przepis na tradycyjną babkę wielkanocną w kształcie gołębicy z rozłożonymi skrzydłami.
Babka ta na stałe zagościła na wielkanocnym stole we Włoszech.
Składniki: mąka pszenna, cukier, jaja, masło, syrop glukozowo-fruktozowy, drożdże naturalne (pszenne), dekstroza, odtłuszczone mleko w proszku, żółtko jaja, olej słonecznikowy emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, alkohol, sól, aromaty, śmietana, substancja zagęszczająca: pektyna, napar ze skórki cytryny, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Saszetka z cukrem (3%): cukier puder, skrobia pszenna, aromaty. Może zawierać orzechy i soję.