Opis
Gruszki pochodzą z pól uprawnych w ramach zintegrowanej produkcji, z regionów o optymalnych warunkach klimatycznych i środowiskowych we Włoszech.
Stąd ich niezwykła słodycz.
Gruszki w syropie to idealny składnik wszystkich ciast, deserów, lodów i sałatek owocowych.
Idealnie wzbogacają smak mięs, zapiekanek i desek z serami.
Składniki: gruszki, woda, syrop glukozowo - fruktozowy, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 3-4 dni.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 304 kJ / 72 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 17,5 g
w tym cukry: 16,2 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 g