Opis

Dobra baza do pizzy neapolitańskiej zależy nie tylko od surowców, ale także od powolnego zakwaszania, umiejętnej ręcznej obróbki i odpowiedniego gotowania. 

Sposób przygotowania: Należy nagrzać piekarnik do 200 stopni C., w międzyczasie ułożyć składniki na naszym spodzie i włożyć do nagrzanego pieca na 5 min. 

Prosty, szybki i zawsze smaczny produkt: do przybrania lub nadziewania według własnego uznania.

Opakowanie zawiera 2 sztuki.

Opinie o produkcie (0)

Spody do pizzy alla napoletana Acquafarina 300 g

Cena: 13,90 zł 13.90
ilość +- szt.
wkrótce dostępny
Złóż zamówienie w ciągu:
 
a wyślemy je jeszcze dziś
 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium