- Oliwki włoskie po sycylijsku - Ficacci 150 g
Sekretem tych pysznych oliwek po sycylijsku jest sposób ich przyrządzenia. Przepis skład się z drylowanych oliwek nocellara w naturalnej zalewie doprawionej świeżym czosnkiem i odrobiną papryczki.
Odmiana: oliwka sycylijska nocellara
Pochodzenie: Sycylia
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1022 kJ/249 kcal
Tłuszcz - 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,6 g
Węglowodany - 0,0 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 4,5 g
Białko - 1,4 g
Sól - 2,9 g
UWAGA ! Dla zamówień poza Trójmiasto zalecamy dokupienie Przesyłki Chłodzonej.
W celu zapewniania najwyższej jakości dostawy produktów wymagających przechowywania w niskich temperaturach zalecamy umieszczenie produktów w przesyłce z chłodzącymi wkładami. Wkład żelowy podczas dostawy ulegnie rozmrożeniu, lecz przez cały czas utrzyma produkty w niskiej temperaturze zapobiegając zepsuciu. Wkład jest wielokrotnego użytku, można go ponownie zamrozić i wykorzystać do własnych potrzeb.