- Makaron spaghetti semolinowy BIO - spaghetti grano duro BIO - Alce Nero 500g
Wyśmienity makaron spaghetti z ekologicznej mąki z pszenicy durum z pełnego przemiału. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero, które idealnie komponują się z wyśmienitym makaronem.
Zawiera gluten. Może zawierać inne zboża zawierające gluten, soją i gorczycę.
Skład: ekologiczna mąka z pszenicy durum, woda
Certyfikowany produkt wegański i wegetariański.
Sposób przygotowania: Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1478 kJ / 352 kcal
Tłuszcz - 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 73 g
w tym cukry - 3,1 g
Błonnik - 2,9 g
Białko - 11 g
Sól - 0 g
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Marka
Kod producenta
8009004110014
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię