Pasta z marynowanych cebulek w occie balsamicznym z Modeny z tuńczykiem i pastą z oliwek - La Reinese 180 g
- Pasta z marynowanych cebulek w occie balsamicznym z Modeny z tuńczykiem i pastą z oliwek - pate' di cipolle marinate in "Aceto Balsamico di Modena I.G.P." con tonno e pasta di olive - La Reinese 180 g
Delikatna pasta z marynowanych cebulek w occie balsamicznym z Modeny z tuńczykiem i pastą z oliwek. Idealnie pasuje jako aromatyczny dodatek do sałatek. Dodatkowo można serwować ją na zimno lub na ciepłej polencie.
Składniki: Cebulki 41%, TUŃCZYK 20%, olej słonecznikowy 19%, SELER 5%, ocet balsamiczny (Aceto Balsamico di Modena IGP) 4% (ocet winny, gotowany moszcz z winogron, barwnik E150d), pasta z oliwek 3%, oliwka z oliwek extravergine, oregano, pikantna papryczka peperoncino, ocet winny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), czosnek, sól, cukier, korektor kwasowości: kwas cytrynowy, kwas mlekowy. Może zawierać PESTKI lub fragmenty PESTEK. Bez glutenu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1640 kJ/397 kcal
Tłuszcz - 38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 5,1 g
Węglowodany - 8,6 g
w tym cukry - 7,9 g
Błonnik - 1,4 g
Białko - 4,9 g
Sól - 2,0 g
Wartość energetyczna - 1640 kJ/397 kcal
Tłuszcz - 38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 5,1 g
Węglowodany - 8,6 g
w tym cukry - 7,9 g
Błonnik - 1,4 g
Białko - 4,9 g
Sól - 2,0 g
Przechowywać w temperaturze pokojowej z dala od źródeł światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
Marka
Kod producenta
8018872000662
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię