- Pasta z ostrych papryczek - peperoncini macinati in olio - La Reinese 170 g
Ta idealna ostra pasta z papryczki peperonico przygotowywana w sposób tradycyjny, zaspokoi najbardziej wymagających miłośników ostrych smaków. Same w sobie papryczki peperonico są na tyle pikantne, że nie potrzeba ich nawet przyprawiać a spełnią każde wymagania.
Może być podawana z grzankami, bruschetta lub jako dodatek do przekąsek. Świetny dodatek do dodania ostrości sosom do makaronu.
Składniki: Ostre papryczki peperoncino (54%), oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia (42%), sól, czosnek, oregano, ocet winny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kwas mlekowy. Może zawierać śladowe ilości RYB i SELERA. Bez glutenowy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1365 kJ/322 kcal
Tłuszcz - 35 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 6 g
Węglowodany - 2,5 g
w tym cukry - 0,5 g
Błonnik - 3,4 g
Białko - 1,0 g
Sól - 2,8 g
Wartość energetyczna - 1365 kJ/322 kcal
Tłuszcz - 35 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 6 g
Węglowodany - 2,5 g
w tym cukry - 0,5 g
Błonnik - 3,4 g
Białko - 1,0 g
Sól - 2,8 g
Przechowywać w temperaturze pokojowej z dala od źródeł ciepła . Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
Marka
Kod producenta
8018872001003
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię