Ser parmezan parmigiano reggiano dojrzewający 24 miesiące DOP - Colla 200 g
- Parmigiano reggiano DOP BIO ok. 200 g
Parmezan to niezwykły ser o niepowtarzalnym smaku i aromacie.
Produkowany jest od wieków według tej samej receptury w prowincjach Parma, Reggio Emilia, Modena i w części prowincji Mantui i Bolonii.
W blisko czterech tysiącach gospodarstw krowy karmione są wyłącznie trawą i naturalną paszą (używanie kiszonek jest zabronione).
Kontrola jakości
Nad jakością czuwa konsorcjum, które ma jasno wyznaczony cel: utrzymać wysoką jakość i szczególne cechy, które powodują, że Parmigiano Reggiano jest produktem rozpoznawalnym na całym świecie. Parmigiano jest stemplowany i otrzymuje znak DOP (Denominazione di Origine Protetta), co oznacza, że produkt jest oryginalny i wyprodukowany zgodnie z recepturą.
![]() |
![]() |
Smaczny i zdrowy
Parmigiano Reggiano jest produktem całkowicie naturalnym (łącznie ze skórką), a duża zawartość białka, witamin, wapnia i minerałów sprawia, że wskazany jest dla osób w każdym wieku, również dla dzieci.
Produkt pakowany fabrycznie próżniowo.
UWAGA ! Dla zamówień poza Trójmiasto zalecamy dokupienie Przesyłki Chłodzonej.
W celu zapewniania najwyższej jakości dostawy produktów wymagających przechowywania w niskich temperaturach zalecamy umieszczenie produktów w przesyłce z chłodzącymi wkładami. Wkład żelowy podczas dostawy ulegnie rozmrożeniu, lecz przez cały czas utrzyma produkty w niskiej temperaturze zapobiegając zepsuciu. Wkład jest wielokrotnego użytku, można go ponownie zamrozić i wykorzystać do własnych potrzeb.
Opinie o Ser parmezan parmigiano reggiano dojrzewający 24 miesiące DOP - Colla 200 g
w naszym programie lojalnościowym.