Opis
Krem z białą truflą to włoska doskonałość Parmigiano Reggiano połączona z delikatnością białej trufli o niepowtarzalnym smaku dostępna w klasycznym szklanym słoiczku.
Ten niezwykle aromatyczny krem może być stosowany jako dodatek do przystawek, pierwszego i drugiego dania. Doskonały do risotto lub jako baza do dań mięsnych.
Skład: śmietana, Parmigiano Reggiano DOP 25% (mleko, sól, podpuszczka), mleko, masło, skrobia kukurydziana, Trufla Biała 1,5% (Tuber Magnatum Pico), lecytyna słonecznikowa, oliwa z oliwek extra virgin 1%, sól, naturalny aromat.
Wartość energetyczna w 100g:
Energia - 1427 kJ / 341kcal
Białko - 9,2g
Tłuszcz - 31,9g
w tym nasycone: 4,3g
Węglowodany - 4,4g
w tym cukry: 1,4g
Błonnik: 0,2g
Sól - 0,7g
Sposób przechowywania: po otwarciu przechowywać w lodówce maksymalnie 7 dni.