Opis

Mąka ze skrobią pierwszej ekstrakcji i glutenem tworzy ciasta spójne i lśniące, jest idealna do ciast wymagające długiej fermentacji w chłodnych pomieszczeniach.

Wykonana z najlepszych zbóż o wysokiej zawartości białka i zredukowaną ilością glutenu i skrobi.

Jakość glutenu zapewnia elastyczność i rozciągliwość ciasta, z doskonałymi wynikami w przypadku wyrobów cukierniczych i drożdżowych.

 

W 370-390

Elastyczność: P 0,5 / L 0,6

 

Wartość odżywcza w 100g:

Wartość energetyczna - 1482kJ / 350 kcal

Tłuszcze - 1,5g

w tym tłuszcze nasycone - 0,1g

Węglowodany - 69g

w tym cukry - 1g

Białko - 14g

Błonnik - 3g

Sól - 0,016g

 

Kraj pochodzenia: Włochy

 

Mąkę należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Najlepszym miejscem do przechowywania mąki jest temperatura pokojowa, ponieważ ciepło i zimno mogą mieć na nią wpływ. 

X

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Mąka manitoba oro typ 0 - Caputo 1 kg

Cena: 13,31 zł 13.31
ilość +- szt.
duża ilość
24 godziny - sprawdź formy dostawy
Producent: Caputo
Kod produktu: CAP-MAK-ORO-1000

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium