Opis

Ocet winny – stosowany jako przyprawa produkt spożywczy, wytwarzany z wina w procesie fermentacji octowej. Zazwyczaj stężenie kwasu octowego w occie winnym wynosi od 6 do 10%. Ocet jest stosowany do nadania kwaskowego smaku przyrządzanym potrawom. Do sałatek i surówek stosuje się głównie biały ocet winny, zaś do marynat stosowanych do moczenia wołowiny, cielęciny czy jagnięciny oraz sałatek z czerwonych warzyw ocet pochodzący z wina czerwonego.  

Skład: wino, przeciwutleniacze, zawiera siarczany, kwasowość 6%

X

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Ocet winny biały - Mamma Tina 1 l

Cena: 9,85 zł 9.85
ilość +- szt.
dostępny
24 godziny - sprawdź formy dostawy

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium