Opis

Przepis składa się z naturalnych oliwek nocellara etnea, oregano i czerwonej papryki.

Odmiana: nocellara etnea

Pochodzenie: Sycylia

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1022 kJ/249 kcal
Tłuszcz - 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,8 g
Węglowodany - 0,0 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 4,6 g
Białko - 1,4 g
Sól - 2,9 g

 
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni. 
 

UWAGA ! Dla zamówień poza Trójmiasto zalecamy dokupienie Przesyłki Chłodzonej.

W celu zapewniania najwyższej jakości dostawy produktów wymagających przechowywania w niskich temperaturach zalecamy umieszczenie produktów w przesyłce z chłodzącymi wkładami. Wkład żelowy podczas dostawy ulegnie rozmrożeniu, lecz przez cały czas utrzyma produkty w niskiej temperaturze zapobiegając zepsuciu. Wkład jest wielokrotnego użytku, można go ponownie zamrozić i wykorzystać do własnych potrzeb. 

X

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Oliwki włoskie po neapolitańsku - Ficacci 150 g

Cena: 16,75 zł 16.75
ilość +- szt.
duża ilość
24 godziny - sprawdź formy dostawy
Producent: Ficacci
Kod produktu: FIC-OKI-NEA-150

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium