- Makaron fusilli (semolinowy razowy) BIO - fusilli integrali BIO - Alce Nero 500g
Ekologiczny makaron semolinowy razowy wykonany jest z dwóch prostych składników: ekologicznej mąki z pszenicy durum oraz z wody. Makaron idealnie współgra z sosami Alce Nero, dzięki jego kształtowi i chropowatej strukturze perfekcyjnie wchłania sosy.
Skład: Ekologiczna mąka z pszenicy durum z pełnego przemiału, woda.
Certyfikowany produkt wegański i wegetariański.
Sposób przygotowania: Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1453 kJ / 346 kcal
Tłuszcz - 2,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4 g
Węglowodany - 66 g
w tym cukry - 3,2 g
Błonnik - 7,7 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Marka
Kod producenta
8009004100053
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię