- Makaron świeży jajeczny do spaghetti - Rana 250 g
Makaron świeży jajeczny do spaghetti swój pyszny i jak domowy smak zawdzięcza prostej recepturze z użyciem najlepszych składników.
Jest to rodzaj długiego i cienkiego makaronu.
Spaghetti świetnie komponuje się z sosem bolognese, carbonara czy neapolitańskim.
Sposób przegotowania: gotować przez około pięć minut w dużej ilości wrzącej, osolonej wody, odcedzić i przyprawić do smaku.
Skład: semolina z pszenicy twardej, jaja 18%, woda.
Przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni od otwarcia opakowania.
UWAGA ! Dla zamówień poza Trójmiasto zalecamy dokupienie Przesyłki Chłodzonej.
W celu zapewniania najwyższej jakości dostawy produktów wymagających przechowywania w niskich temperaturach zalecamy umieszczenie produktów w przesyłce z chłodzącymi wkładami. Wkład żelowy podczas dostawy ulegnie rozmrożeniu, lecz przez cały czas utrzyma produkty w niskiej temperaturze zapobiegając zepsuciu. Wkład jest wielokrotnego użytku, można go ponownie zamrozić i wykorzystać do własnych potrzeb.