- Makaron świeży jajeczny lasagne - Rana 250 g
Sposób przygotowania pysznej lasagne:
płaty makaronu bez wcześniejszego gotowania ułożyć w formie i na przemian przełożyć sosem pomidorowym i beszamelem o dość płynnej konsystencji, należy zwrócić uwagę , aby krawędzie ciasta były dobrze pokryte sosem, na koniec posypać tartym serem. Na 20 minut wstawić do piekarnika i piec w temperaturze 170 stopni.
Skład: mąka pszenna, semolina z pszenicy twardej, jaja 18%, woda.
Przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni od otwarcia opakowania.
UWAGA ! Dla zamówień poza Trójmiasto zalecamy dokupienie Przesyłki Chłodzonej.
W celu zapewniania najwyższej jakości dostawy produktów wymagających przechowywania w niskich temperaturach zalecamy umieszczenie produktów w przesyłce z chłodzącymi wkładami. Wkład żelowy podczas dostawy ulegnie rozmrożeniu, lecz przez cały czas utrzyma produkty w niskiej temperaturze zapobiegając zepsuciu. Wkład jest wielokrotnego użytku, można go ponownie zamrozić i wykorzystać do własnych potrzeb.