Najbogatsza wersja klasycznego sosu truflowego dzięki zawartości 5% letnich trufli w jego składnikach.
Bardzo lubiany, szczególnie przez szefów kuchni, dzięki doskonałej wydajności i wszechstronności w przypadku każdego rodzaju potrawy, ponadto nie zawiera alergenów, konserwantów i barwników.
Idealny na bruschettę lub do przygotowania smacznego omletu, doskonały do przyprawiania dań z makaronu, makaronów nadziewanych, mięs, sałatek i innych potraw i warzyw.
Skład: grzyby uprawne (Agaricus Bisporus), olej słonecznikowy, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, Letnia Trufla 5% (Tuber Aestivum Vitt), czarne oliwki, sól, aromat.
Wartość energetyczna w 100g:
Energia - 1025kJ / 245kcal
Białko - 4,4g
Tłuszcz - 24,1g
w tym nasycone: 3,2g
Węglowodany - 1g
w tym cukry: 1g
Błonnik: 3,2g
Sól - 1,6g
Sposób przechowywania: po otwarciu przechowywać w lodówce maksymalnie 7 dni.