Wyśmienite gorzkie kakao firmy Perugina, z bezglutenową recepturą do wykorzystania w wielu słodkich przetworach, ciastach i napojach.
La Perugina to znana we Włoszech marka, produkująca najlepsze wyroby czekoladowe.
Założona została w 1909 roku w leżącej w Umbrii Perugii. Perugina nie mogłaby powstać, gdyby nie wyjątkowa Luisa Spagnoli, uważana za matkę tej czekolady, której największym marzeniem było prowadzić własną cukiernię.
Skład: kakao w proszku, regulatory kwasowości (wodorotlenek potasu, węglany potasu), aromaty.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA (w 100 g):
Wartość energetyczna - 2351 kJ/565 kcal
Tłuszcz - 38g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 14g
Węglowodany - 45g
w tym cukry - 42g
Błonnik - 6,5g
Białko - 7,1g
Sól 0,03g
Marka
Symbol
PER-KAK-GORZ-75
Zapytaj o produkt
Opinie o Włoskie kakao - Perugina 75 g
5.00
Liczba wystawionych opinii: 1
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz
2 pkt.
w naszym programie lojalnościowym.
w naszym programie lojalnościowym.
51
40
30
20
10
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
Napisz swoją opinię