- Sos boscaiola w słoiku - La Torrente 330 g
Gdy nie ma czasu, a Twoi goście już zasiadają do stołu, sos La Torrente Boscaiola to praktyczne i smaczne rozwiązanie. Przygotowany z pulpy pomidorowej, borowików i grzybów portobello sprawia, że w kilka minut staniesz się profesjonalną kuchenką.
Skład: drobno posiekane pomidory (Włochy) 77%, grzyby portobello 10% (Holandia), borowiki 8% (UE / Chiny), oliwa z oliwek (Włochy / Hiszpania), cebula (Włochy / Belgia), sól (Włochy), pietruszka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Pochodzenie pomidora: Włochy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna -224 kJ/ 54 kcal
Tłuszcz - 3,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany -3,9 g
w tym cukry - 3,9 g
Błonnik - 1,5 g
Białko - 1,8 g
Sól - 0,7 g
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu z dala od źródeł ciepła i bezpośredniego światła słonecznego.
Po otwarciu przechowywać w lodówce w + 4 ° C i spożyć w ciągu 2 dni.