Każdy dzień jest świętem, gdy na stół trafia La Torrente Sugo al Ragu'.
Cała troska, czas i miłość do dobrej, tradycyjnej kuchni oraz dzięki składnikom dobranym ze starannością kogoś, kto przygotowuje posiłki dla siebie i swojej rodziny, w ciągu kilku minut nawet poniedziałek staje się niedzielą.
Ragu to włoski kremowy sos mięsny o bardzo złożonym i intensywnym smaku. Sekretem jest długie gotowanie sosu na wolnym ogniu dzięki czemu mięso nabiera soczystości, a warzywa idealnie uwalniają wszystkie smaki i aromaty.
Skład: delikatna pulpa pomidorowa (60%), wołowina (8%), wieprzowina (8%), warzywa w różnych proporcjach (marchew, cebula, seler)(14%), czerwone wino ( z siarczanami), oliwa z oliwek, sól, cukier, gałka muszkatołowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Pochodzenie pomidora: Włochy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 330 kJ/79 kcal
Tłuszcz - 4,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,7 g
Węglowodany - 4,5 g
w tym cukry - 4,5 g
Błonnik - 1,1 g
Białko - 4,4 g
Sól - 0,9 g
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od źródeł ciepła i bezpośredniego światła słonecznego.
Po otwarciu przechowywać w lodówce w +4 °C i spożyć w ciągu 2 dni.