Produkt znany jako pasta grzybowo-truflowa o szerokim zastosowaniu. Zasługuje na tym większy szacunek, im więcej w niej trufli :)
Sposób użycia: Sos do dań z makaronu, omletów, piersi z kurczaka, przegrzebek, kanapekna ciepło, przekąsek, nadzienie do makaronów lub mięs nadziewanych, sushi i pizzy, kanapek.
15/20 g dla jednej osoby
Skład: Pieczarki (Agaricus bisporus) 58%, olej kukurydziany, trufle letnie (Tuber aestivum Vitt.) 5%, oliwki czarne, sól morska, anchois, kwas cytrynowy, olej słonecznikowy, aromaty, zioła, stabilizator: glukonian żelazowy.
Wartości odżywcze na 100 g | ||
---|---|---|
Energia | 1342 | KJ |
326 | Kcal | |
Tłuszcz | 33,1 | g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,7 | g |
Węglowodany | 1,1 | g |
w tym cukier | 0,0 | g |
Fibre / Fibre | 6,6 | g |
Białko | 2,7 | g |
Sól | 1,70 | g |
Marka
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię