Opis

Idealny do wyrabiania lekkich ciast z dużymi pęcherzami powietrza. Nuvola narodziła się z badań i rozwoju Mulino Caputo: staranny dobór w 100% naturalnych surowców bez dodatków i konserwantów, który zapewnia objętość i miękkość ciasta dzięki wysokiej zdolności fermentacji naturalnie występującej w ziarnach.

W 250-260

Elastyczność: P 0,5 / L 0,6

Właściwości na 100 g:

Energia

354 kcal

Tłuszcze

1 g

-w tym tłuszcze nasycone

0,2 g

Węglowodany

72 g

-w tym cukry

1 g

Białko

12,5 g

Błonnik

3 g

Sól

0,006 g

X

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Mąka nuvola do pizzy neapolitańskiej Caputo 1 kg

Cena: 11,90 zł 11.90
ilość +- szt.
duża ilość
24 godziny - sprawdź formy dostawy
Złóż zamówienie w ciągu:
 
a wyślemy je jeszcze dziś
 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium